Terugblik op 2019

Terugblik op 2019

Het jaar 2019 was een succesvol en roerig jaar voor de varkenshouders. Het was een jaar waarin de varkensprijzen naar een recordhoogte zijn gestegen, maar het was ook een jaar waarin de onzekerheid over het toekomstperspectief van de sector gestegen is. Wij zien vooral dat de interesse naar zelfmengen groeit onder de varkenshouders. In 2019 zijn er meer aanvragen voor maal-meng installaties gedaan als andere jaren. Om aan deze vraag te kunnen voldoen hebben wij in 2019 ons team uitgebreid. 

Sinds november 2019 hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen. Kristi Ernst is het team komen versterken als nutritioneel adviseur. Kristi is afgestudeerd aan Wageningen Universiteit en heeft een grote interesse in de varkenshouderij en de daarbij behorende uitdagingen. Wellicht dat jullie haar in de toekomst ook zullen gaan tegenkomen.

Het veranderen van de agrarische sector de komende jaren, zorgt voor de nodige uitdagingen voor Swinkels Nutrition. Samen met het team en onze klanten zullen wij flexibel te werk gaan om aan de vraag van de varkenshouders te kunnen voldoen. Vandaar dat wij ook een aanbod hebben gecreëerd om studieclubs en andere geïnteresseerde van informatie te voorzien. Dit aanbod is hier te vinden. 

2 Comments
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 1 =